Bolelo je...

BOSANAC DOBIO UDARAC U MEĐUNOŽJE, PA SE PREVIJAO OD BOLOVA: Pao kao pokošen, isključenje zbog bezobrazluka! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Neće po dobrom pamtiti susret protiv Bostona Jusuf Nurkić.

Izvor: Twitter/TheNBAHustle/printscreen

Prethodnih nedelja bio je u centru pažnje zbog neverovatne poruke koju je okačio na društvene mreže, sada zbog vrlo snažnog udarca u nezgodno mesto. Jusuf Nurkić, košarkaš iz Bosne i Hercegovine, ''patosiran'' je tokom NBA utakmice.

Njega je tokom probijanja bloka u međunožje udario Markus Smart, igrač Bostona, a čini se da mu je to bila i namera jer je levu ruku raširio kako bi zakačio rivala. Nakon kontakta obojica igrača su pala, ali je momak u zelenom dresu poslat u svlačionicu.

Zbog ovog poteza Smart je dobio isključenje! Sudije su dugo gledale snimak i procenile su da je postojala namera, pa je Markusu pokazan put u svlačionicu. To je bio jak udarac za Boston Seltikse, koji do kraja meča nisu uspeli da pronađu ritam.

Ekipa Portlanda uspela je da upiše trijumf (129:119), uz 14 poena i 11 skokova Nurkića. Bila je to još jedna odlična partija košarkaša iz Bosne i Hercegovine, koji od povratka na teren igra veoma dobro.

Portland je ovom pobedom stigao do šestog mesta na tabeli, pa sada imaju dobre šanse da se direktno plasiraju u plej-of.