VIDEO

BOGDAN IZREŠETAO NESUĐENI TIM ZBOG KOG JE IZBIO SKANDAL: Igra kao u transu, ali to nije bilo dovoljno!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

E, takvog smo ga čekali...

Izvor: Profimedia

Bogdan Bogdanović bio je na korak od potpisa za Milvoki, međutim pošto je trejd iz Sakramenta umalo izazvao skandal - njegov nesuđeni poslodavac morao je da odustane kako bi izbegao veću kaznu.

Bogdanović je umesto toga otišao u Atlantu, a prethodne noći prvi put je zaigrao protiv košarkaša koji su mu zamalo bili saigrači. I pokazao je koliko ume...

Atlanta je poražena od Milvokija (109:120), međutim Bogdanović je ostavio sjajan utisak.

Odigrao je jednu od najboljih partija ove sezone zabeleživši 28 poena (10/20 iz igre), šest skokova i sedam asistencija za skoro 40 minuta na parketu, što je samo potvrda koliko može kada postoji poverenje u njega.

Ovo je osmi put u poslednjih 10 mečeva da je Bogdanović ubacio preko 20 poena, što se nikad nije desilo u Sakramentu, pa možemo pričati o najboljoj formi karijere.

Bogdanović protiv Milvokija (sport)
Izvor: YouTube/NBA Motion

Hil je imao 18 poena, Kapela i Erter po 16, s tim da je centar imao i 16 skokova, dok je malo reći da Trej Jang nije imao veče pošto je ubacio 15 poena, ali pogodivši tek tri šuta iz igre - 3 od 17. Da je bio malo precizniji, možda bi Houksi i slavili...

S druge strane Holidej je sa 23 poena predvodio Bakse, Bruk Lopez je dodao 19 poena, a Adetokunbo još 15, mada se nije dugo zadržao na parketu (25 minuta).

NBA REZULTATI

Atlanta - Milvoki 109:120
Klivlend - Golden Stejt 101:119
L.A. Lejkers - Boston 113:121
Finiks - Sakramento 122:114

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt