Kraj

GOTOVO JE! ISTORIJSKA POBEDA RUSA U EVROLIGI: Poznati SVI učesnici plej-ofa, evo zašto je ovo JAKO VAŽNO za Sašin Virtus

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Tim iz Sankt Peterburga "overio" plasman u plej-of!

Izvor: Instagram/billybaron

Zenit je uspeo!

Tim iz Sankt Peterburga pobedio je Panatinaikos u poslednjoj utakmici ligaškog dela Evrolige (86:69) i plasirao se prvi put u klupskoj istoriji u plej-of.

Ovakvom rezultatu tima Ćavija Paskvala obradovali su se i učesnici završnice Evrokupa, jer je sada jasno da će to takmičenje dati dva evroligaša sledeće sezone.

To znači da je Monako sada i definitivno ušao u Evroligu samim ulaskom u finale, kao što znači i da će Virtus i Uniks u sredu igrati polufinalnu "majstoricu" za plasman u najjače takmičenje. Kako će to biti važan meč!

Sa druge strane, Zenitova pobeda je rastužila Valensiju, koja bi imala automatski mesto u Evroligi i naredne sezone da je ove sezone završila među osam najboljih, ali ipak je za malo ostala ispod crte.

ZENIT: Rivers 4, Pengos 13, Fridzon, Holins 15, Tomas 11, Beron 6, Hvostov 2, Zubkov 8, Pojtres 6, Ponjitka 10, Blek 11, Gudaitis.

MAKABI: Brajant 9, VIlbekin 9, Klajn 7, DŽons 11, Hanter 3, Dorsi 15, Dibartolomeo 2, Blejzer 7, Bender 2, Sahar, Žižić 4, Atijas.

Ovako izgleda konačna tabela Evrolige!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi