Fantazija!

BOGDANOV SAIGRAČ OSTAO ŠOKIRAN - IMAMO NAJBOLJE KUCANJE SEZONE: Bridžs Švajcarca stavio na poster! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Impresivno zakucavanje Majlsa Bridžsa.

Izvor: Twitter/barstoolsports/printscreen

Šta je ovo uradio Majls Bridžs? Zakucavanje kakvo se stvarno retko viđa čak i u NBA ligi dogodilo se u finišu meča Atlante i Šarlota. Na meču tokom kog je Bogdan Bogdanović održao čas košarke jedan njegov saigrač bio je ''žrtva''.

Klint Kapela ni kriv ni dužan našao se na posteru, odnosno preko njega zakucao je Majls Bridžs! Već sada možemo reći - najbolje kucanje sezone!

Ostalo je još nešto manje od četiri minuta do kraja meča kada je Šarlot, koji je u tom trenutku imao prednost, zakomplikovao svoj napad. Delovalo je da nemaju rešenje, a zatim je usledio izlazni pas Bridžsu koji je bio na oko osam metara od koša.

Prodor u reket i kucanje preko centra protivničkog tima nisu ono na šta biste prvo pomislili. Mogao je da proba i šutem, ili nekom fintom da bi se oslobodio rivala, ali ovako je stigao u sve svetske medije. Naravno, opredelio se za svoje najjače oružje.

Majls je poznat po zakucavanjima, a iako je tek tri godine u NBA ligi već ima nastupe na Ol-staru. Naravno, na takmičenju u zakucavanju, gde je pokazivao svoje umeće.

Potez koji će se danima vrteti na televiziji nije bio dovoljan da se izbegne poraz. Ekipa Atlante upisala je pobedu nakon preokreta, a Bogdan Bogdanović čak 32 poena u ovom veoma važnom meču.

Ekipe Atlante i Šarlota boriće se za poziciju do kraja regularne sezone. Bogdanovićeva ekipa zauzima četvrto mesto sa dve pobede više iz dva odigrana meča više od večerašnjeg rivala.