Košarka

PUKLO! RASTAO SE PAR KOJI JE ZAPALIO NBA LIGU: On je luda glava, a ona 22 godine starija bomba! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nije dugo trajala ova veza, ali je ceo NBA brujao o ovom paru!

Izvor: Instagram/larsapippen/printscreen

Malik Bizli je trenutno povređen i ne može da igra za Minesotu, a osim problema na terenu ima probleme i kada je emotivni život u pitanju.

Naime Larsa Pipen, 46-godišnja bivša žena Skotija Pipena, raskinula je sa njim! 

Bizli ima čak 22 godine manje od Larse Pipen čiji najstariji sin Skoti junior uskoro treba da stigne u NBA, a bio je u vezi sa atraktivnom Larsom od decembra 2020. godine. 

Vezu je započeo iako je u to vreme bio obeženjen sa Montanom Jao, modelom i pevačicom, koja je bila šokirana kada je videla slike svog muža koji se drži za ruke sa Larsom Pipen. 

"Larsa i Malik nisu više zajedno. Bilo im je teško da funkcionišu zbog toliko putovanja. U kontaktu su, ali nisu zajedno", naveli su izvori bliski Larsi Pipen. 

Atraktivna Larsa se posvetila biznisu i trenutno se bavi fitnesom, a kada vidite njene slike biće vam jasno zašto je očarala mnogo mlađeg NBA igrača! 

Ovaj par je izazvao mnogo komentara u NBA, negodovali su i bivši muž Larse Pipen i njen najstariji sin, kao i mnogi aktivni NBA igrači.

Bizliju je veza sa Larsom samo jedna u nizu vesti koje ga prate, pošto je poznat kao izuzetno problematičan. Najnoviji skandal izbio je oko alimentacije za dete, pošto je sinu namenio 800 dolara iako zarađuje milione!