Košarka

MILOJEVIĆ PRED MEČ SA CEDEVITOM: CEDEVITA JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA U ABA LIGI, ČEKA NAS TEŠKA UTAKMICA

Autor Jovana Raičević

Košarkaši Budućnosti Voli moraju na pobjedu protiv Cedevita Olimpije, kako bi ostali ekipa sa najboljim skorom.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

“Cedevita je jedna od najboljih timova u ligi. Čeka nas izuzetno težak meč, poznajemo se dobro. Nekoliko izuzetnih utakmica smo odigrali ove sezone. Da bi pobijedili, da bi zadržali prvo mjesto koje trenutno imamo, moramo da odigramo jednu sjajnu utakmicu, jer su oni takav tim, ako ne odigrate sjajno ne možete da pobijedite”, kazao je trener "plavih" Dejan Milojević.

Trenutno KK Crvena zvezda ima isti učinak sa 18 pobjeda i 3 poraza, ali Podgoričani imaju bolji međusbni skor. Cedevita je na 16 trijumfa i meč u Morači biće od velike važnosti.

Meč se igra sjutra od 18 sati.

Žugić se vratio nakon povrede, spreman za Cedevitu

Dejan Milojević će imati jači tim na raspolaganju za utakmicu sa Cedevita Olimpijom. Fedor Žugić je u konkurenciji za tim koji će konkurisati Slovencima.

Žugić je u posljednje vrijeme imao dvije lakše povrede, zbog kojih je bio van stroja nekoliko sedmica.

“Srećan sam što sam konačno počeo da treniram sa ekipom. I dalje se spremam za utakmice – nadam se da ću koliko-toliko uspjeti da pomognem timu. Biće teška utakmica, očekujem pobjedu. Radi se o sjajnoj ekipi – trče dobro u tranziciji, imaju dobru bekovsku liniju. Ako želimo da pobijedimo, moramo da zaustavimo njihovu tranziciju, pritiskamo bekove i zaustavimo šut za tri poena”, izjavio je Žugić i najavi meča.