Haos

NBA ZVEZDE ĆE SKUPO PLATITI ŠIŠANJE: Zbog frizera ne mogu na Ol-star!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Tim Nikole Jokića ostao bez jedne rezerve, a njihovi protivnici bez člana startne petorke!

Izvor: Profimedia

Ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju Ol-star spektakl koji će biti održan večeras, odnosno dva časa posle ponoći u „Stejt farm“ areni u Atlanti. Razlog nije činjenica da je ovo jubilarni 70 okršaj najvećih zvezda NBA lige, već zato što će srpski centar Nikola Jokić biti starter u "Timu Lebron".

Lebron Džejms izabrao je najboljeg centra NBA lige, kao i Stefa Karija, Luku Dončića i Janisa Adetokumba.

Svoj tim izabrao je i Kevin Durent, ali je u poslednji trenutak ostao bez jednog člana startne petorke, dok je Jokićeva ekipa ostala bez jedne rezerve.

Naime zvezde Filadelfije Džoel Embid i Ben Simons propustiće Ol star utakmicu jer su bili u kontaktu sa osobom pozitivnom na korona virus.

Da stvar bude gora, u pitanju je frizer u Filadelfiji, kod koga su bili obojica, prenose američki mediji. Iako su iz Filadelfije stigli u Atlantu, rukovodstvo lige potvrdilo je da oni neće učestvovati na Ol staru, niti će biti pozvane zamjene.

"Učešće trenera iz Filadelfije u Atlanti nije dovedeno u pitanje jer oni nisu bili u kontaktu sa tom osobom u Filadelfiji", naveli su iz NBA.

Trebalo je da Embid bude član startne petorke Durentove ekipe zajedno sa Bredlijem Bilom, Kajrijem Irvingom, Kavaijem Lenardom i Džejsonom Tejtumom, dok je sam Durent povređen. Umesto Embida, starter u Durentovom timu biće Zijon Vilijamson.

Dvojac Filadelfije nije ugrozio druge učesnike Ol star meča pošto nisu bili u kontaktu, a Simons i Embid stigli su u Atlantu privatnim avionima.

Ovo je trebalo da bude Embidov četvrti uzastopni nastup na Ol star meču, a treći uzastopni za Simonsa, nakon sjajnih partija koje obojica pružaju ove sezone. Embid prosečno beleži 30,2 poena, 11,6 skokova i 1,4 blokade po meču, dok Simons prosečno beleži 16,1 poen, 7,9 skokova i 7,6 asistencija.