HIT REAKCIJA

"NIKOLA, LEBRON TE JE IZABRAO U SVOJ TIM": Jokiću rekli s kim igra na Ol-Staru, a on se smeje i gladi bradicu (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jokić će igrati u opasnom timu i toga je i sam svestan.

Izvor: Youtube/Denver Nuggets/Printscreen

Nikola Jokić je ponovo imao sjajno veče u NBA ligi.

Umalo je Nikola ostvario "tripl-dabl" u pobedi Denvera nad Indijanom, a tokom meča je bio izabran i u Ol-Star.

Jokić je protiv Indijane poveo Denver ka četvrtoj uzastopnoj pobedi sa 20 poena, 12 skokova i osam asistencija, a dok je meč trajao, Lebron Džejms i Kevin Durent su birali njihove Ol-Star timove pred veliki spektakl u nedelju uveče.

On je bio izabran od strane Džejmsa u vrlo snažan tim, a jednog novinara je posebno zanimalo šta Jokić misli o tom izboru.

"Hej Nikola, dobro je videti te. Tokom utakmice, bio si izabran na Ol-Star draftu u tim Lebrona, sa Janisom Adetokunbom, Lebronom, Lukom (Dončićem) i Stefom (Karijem). Koja je tvoja prva reakcija na to?", bilo je pitanje za Jokića.

"To je prilično dobar tim, neću da vas lažem", rekao je Jokić s osmehom na licu dok je gladio bradicu i potom nastavio dalje:

"Biće zabavno! Da, radujem se tome i uživam u tome. Zadovoljstvo je biti na parketu sa svim tim momcima. To kažem i njima, to mi mnogo znači, deliti parket sa najboljim igračima sveta. Naravno da predstavljam svoju zemlju, svoj grad, svoju porodicu i svoj tim, biće mi zadovoljstvo", rekao je Jokić.

Nikola Jokić o Ol-Star meču
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Ol-Star utakmica je na programu u 02.00 u noću između nedelje i ponedeljka.