NBA!

ŠOU TAJM! VEZAO 10 POENA U FINIŠU I KOŠ ZA POBJEDU: Lebron ne može bez Dejvisa, trener se igra sa Bjelicom! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je Teri srušio Voriorse.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Prethodne noći u NBA videli smo pet veoma zanimljivih utakmica, a svakako je najinteresantniji bio su susret Šarlota i Golden Stejta koji je odlučen u posljednjoj sekundi!

Vodili su Voriorsi i deset poena razlike u četvrtoj deonici, ali onda je Teri Rozir iz Šarlota "upalio motore" i meč završio na nestvaran način. Vezao je sam deset poena, uključujući i dugu dvojku iz ugla kojom je donio pobjedu uz zvuk sirene - 102:100.

Bivši košarkaš Bostona je susret završio sa 36 poena i bio je ubjedljivo najbolji pojedinac utakmice, dok su u odsustvu Karija kod Voriorsa uloge lidera preuzeli Ubre (25) i Vigins (19).

Ipak, njihove partije nisu bile dovoljne za pobjedu nad zahuktalim Hornetsima.

Pogledajte koš Terija!


Od mečeva prethodne noći vredi izdvojiti i treći poraz Lejkersa u posljednje četiri utakmice, što je samo dokaz koliko im nedostaje Entoni Dejvis.

Ovoga puta od šampiona NBA lige bolji je bio Majami (96:94), a ne može se reći da je Lebron Džejms briljirao kako inače ume. Istina, bio je nadomak tripl-dabla (9 asistencija i 9 skokova), ali su nedostajali njegovi poeni - 19.

Sa druge strane kod Hita je iskočio Nan sa 27, odnosno uvek odlični Batler, specijalista za derbije, koji je ubacio 24 poena i imao osam skokova i pet asistencija.

Prethodne noći igrao je Nemanja Bjelica, ponovo u porazu Sakramenta - sada ih je nadigrao Čikago 122:114, a nažalost trener kao da se poigrava sa njim pošto je posle partij sezone imao smanjenu minutažu.

Za oko 11 minuta na parketu ubacio je dvet poena i imao tri skoka.

NBA REZULTATI

Šarlot - Golden Stejt 102:100
L.A. Lejkers - Majami 94:96
Čikago - Sakramento 122:114
Memfis - Finiks 97:128
Portland - Vašington 111:118