NA NJEGOV ROĐENDAN

JOKIĆEV DIRLJIV OPROŠTAJ OD BALAŠEVIĆA: Nisam mu se zahvalio, pomogao mi je da prevarim ženu da mi bude djevojka (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Nikola Jokić je na svoj 26. rođendan saznao tužnu vest.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/YouTube/RTS Sajt - Zvanični kanal/Printscreen

Nikola Jokić nastavlja da dominira NBA ligom, upisao je svoj sedmi "tripl-dabl" ove sezone, ali to nije bio njegov glavni utisak večeri.

Osjećanja tokom meča su mu bila pomiješana, a razlog je - smrt Đorđa Balaševića.

Sjajni Somborac je na svoj 26. rođendan u pobedi Denvera nad Klivlendom bio odličan, a poslije meča je u razgovoru za RTS iskoristio priliku da se prvo oprosti od slavnog muzičara.

"Veliki sam fan lika i djela Đorđa Balaševića, bile su mi pomiješane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, da mu se zahvalim što mi je pomogao da "prevarim" moju sadašnju ženu da mi bude devojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voljeli", rekao je Jokić u razgovoru sa Aleksandrom Žigićem.

Jokić je na meču sa Klivlendom upisao 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija, ali je Džamal Marej sve to zasijenio sa 50 poena.

"Najbitnije je da smo pobijedili... Džamal je odigrao fenomenalno, promašio je samo četiri šuta... Što se tiče Ol-Stara, drago mi je što ću predstavljati Srbiju, Sombor, svoju porodicu i sve ljude iza mene na tako velikom događaju", zaključio je Jokić.

Nikola Jokić o Đorđu Balaševiću
Izvor: YouTube/RTS Sajt - zvanični kanal

Tagovi