Košarka

Podgorica domaćin, ali zavisimo od drugih: 15 odabranih Boška Radovića

Autor Kristina Stevović

Košarkaška reprezentacija Crne Gore u posljednja dva kola mora da ima bolje rezultate od Velike Britanije, koja se takođe sastaje sa Francuskom i Njemačkom

Izvor: Mondo/Ana Božović

Selektor muške košarkaške reprezentacije Boško Radović odabrao je 15 košarkaša za završni prozor u kvalifikacijama za Eurobasket.
Naš glavni grad Podgorica je domaćin posljednjeg balona, Crna Gora će igrati protiv Francuske (20. februar) i Njemačke (22. februar), a “crveni” kada se sve pogleda ne zavise sami od sebe.
Radovićevi izabranici imaju isti učinak kao Velika Britanija, ali i slabiji međusobni skor, pa da bi se plasirali u završnicu računica je sljedeća: u posljednja dva kola Crna Gora mora da ima bolje rezultate od Britanaca, koji se takođe sastaju sa Njemačkom i Francuskom.
Naši momci okupiće se u nedjelju veče, a prvi trening imaće u ponedjeljak.
Na spisku se nalaze: Nikola Ivanović, Džastin Kobs, Igor Drobnjak, Petar Popović, Nemanja Vranješ, Fedor Žugić, Suad Šehović, Dino Radončić, Andrija Slavković, Nemanja Đurišić, Danilo Nikolić, Marko Simonović, Milko Bjelica, Zoran Nikolić i Vasilije Baćović.