Nije imao sreće

CECIN DEČKO BIO BLIZU CRVENE ZVEZDE: Sa malo više sreće obukao bi omiljeni dres!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ispunio bi mu se dečački san da je došlo do potpisa.

Izvor: MN Press

Danas je u srećnoj vezi sa Svetlanom Ražnatović, za to smo prethodnih dana dobili novu potvrdu, a nekada je bio na pragu velike košarkaške karijere. Dok se aktivno bavio ovim sportom Bogdana je želela Crvena zvezda!

I on, kao njen veliki navijači, verovatno ne bi imao ništa protiv. Ali, dogodila se povreda koja ga je odvojila od terena.

Bogdan Srejović (38) je svojevremeno bio član Zastave iz Kragujevca, tima koji se kasnije zvao Radnički, i sa njima je igrao prvu ligu. Važio je za velikog talenta, već kao mlad je ušao u seniorsku košarku, ali ga je povreda zaustavila da napravi bolju karijeru.

Sadašnji dečko poznate pevačice nikada nije krio da je navijač crveno-belih, pa se tako slike sa tribine mogu pronaći i na njegovim nalozima na društvenim mrežama. Da je imao malo više sreće na početku kariejre, možda bi i obukao najdraži dres.

Srejović inače dolazi iz sportske porodice pošto je njegov otac bio šampion Evrope u troskoku, ali je takođe zbog povrede, morao da prekine karijeru nakon samo nekoliko godina velikih uspeha. I dalje je državni rekord u toj disciplini.

Izvor: MN Press