Košarka

Dejan Milojević NOVI TRENER BUDUĆNOSTI

Autor Adela Mulić

Dejan Milojevic će preuzeti mjesto novog trenera Budućnosti!

Izvor: MN Press

Čovjek čiju su igračku karijeru obilježile i četiri godine u kojima je nosio dres Budućnosti, i lavovski se borio pod koševima, čime je stekao veliku ljubav i priznanje navijača Budućnosti se vratio.

Dejan Milojević je novi trener Budućnost Voli, objavio je plavi klub!

Milojević je 2001. godine učestvovao je u osvajanju duple krune u tadašnjoj Yuba ligi, branio je "plavo-bijele" boje i u tri sezone najjačeg evropskog takmičenja - Evrolige. Na kraju svoje košarkaške karijere, otisnuo se u trenerske vode, gdje je
sa velikim uspjehom vodio ekipu Mega Basketa. Pod njegovom trenerskom palicom čak 11 igrača je draftovano u NBA ligu, a svakako najpoznatije ime je Nikola Jokić, trenutno jedan od najboljih košarkaša u svijetu.

U svojoj trenerskoj kampanji imao je priliku da vodi neke aktuelne košarkaše plavih, pa je tako sarađivao sa Nikolom Ivanovićem, Danilom Nikolićem, Petrom Popovićem i Zoranom Nikolićem.

“Našem novom treneru želimo puno uspjeha u daljem radu, da nas vodi na isti način na koji nas je predstavljao noseći naš dres, a poznajući njegovo poznavanje košarke, pedagoški pristup, temperament, nemamo sumnje da su pred nama uspješne sezone”,
saopštila je Budućnost.