Ide!

CSKA JURI NBA BALKANCA, A NAJBOLJI IGRAČ ŽELI DA IDE: Itudis je pričao sa njim, ali je priča već gotova?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Turbulentni dani za CSKA iz Moskve.

MIKE JAMES Majk Dzejms kosarkas CSKA Moskva na utakmici Evrolige protiv Crvene zvezde u hali Stark Beogradska arena, Beograd 21.2.2020. godine Foto: Ivica Veselinov Kosarka, Crvena zvezda, Evroliga, Cska Moskva
Izvor: MN Press

CSKA iz Moskve je pao sa vrha tabele u Evroliginakon dva poraza, a problemi u timu su izgleda dublji od nekoliko loših rezultata. 

Kako prenosi italijanska "Republika", najbolji igrač i najbolji strelac tima Majk Džejms odlazi iz kluba! 

Po informacijama koje je italijanski mediji Dimitris Itudis je pokušao da zadrži svog najboljeg igrača, ali je Amerikanac rešen da napusti klub. Detalji nisu izneti, ali se navodi da je Džejmsova karijera u CSKA sasvim sigurno gotova. 

Dok pokušavaju da privole najboljeg igrača da ostane u timu, u CSKA rade i na ozbiljnom pojačanju. Oni su u pregovorima sa Mariom Hezonjom. 

Hrvatski krilni igrač posle Barselone nije napravio karijeru kakva se očekivala u NBA, pa sada posle otkaza u Memfisu i pet godina u NBA mora nazad u Evropu. 

On je u Americi nastupao za Orlando, Njujork Nikse i Portland, a posle trejda je završio u Memfisu koji ga je otpustio zajedno sa Markom Gudurićem. 

Tagovi