VIDEO

NIKOLA MIROTIĆ OPET U PIONIRU, PROŠLI PUT BIO NA IVICI SUZA: Tada je dočekan ikonom, sad će igrati u tišini! (VIDEO)

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Katalonci su doputovali u Beograd na čelu sa liderom koga dueli protiv Zvezde uvek posebno inspirišu.

Izvor: MN Press

Prošle godine, Barselona je došla u Beograd predvođena trenerom Svetislavom Pešićem, a najbolji igrač Katalonaca Nikola Mirotić emotivno je podneo taj dolazak. Nekadašnji NBA as i veliki humanitarac dočekan je ikonom, klupskim poklonom, kao i porukom zahvalnosti navijača Zvezde, kojom su mu odali priznanje za pomaganje mnogim Srbima u nevolji.

Barselonin as blistao je te večeri na parketu, postigao 21 poen, a posle utakmice priznao da je priznanje koje je dobio najdraže koje mu je pripalo u karijeri. Podsetite se njegove emotivne izjave posle izlaska iz svlačionice.

Mirotić je ovog četvrtka ponovo stigao u Beograd na utakmicu protiv Crvene zvezde u Evroligi u petak (od 19 časova). Dva tima već su se jednom srela ove sezone, u Barseloni, i tim Šarunasa Jasikevičijusa je trijumfovao, a Mirotić je i tada blistao.

Odigrao je praktično bez greške!

On je večeras sa saigračima istrčao na treningu halu "Aleksandar Nikolić" i pripremao se za sutrašnji susret. Pogledajte deo zagrevanja "Šarasove" ekipe, koja je doputovala u Beograd sa skorom 14-6.