veliki bol

"JEDAN DAN SE SMEJETE, DRUGI VAM NIJE DO ŽIVOTA": Vanesa Brajant se otvorila i poslala moćnu poruku

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Pričala je i ranije o svemu, ali nikad o svom bolu. Do sad.

Izvor: Instagram/vanessabryant

Bliži se godišnjica smrti Kobija i Đijane Brajant, a Vanesa je podelila sa svima kako se svakodnevno bori sa tragičnim tugom i gubitkom ćerke i supruga.

Ona je napisala da je "tuga zbrkana grupa emocija": "Jednog časa se smejete, a sledećeg dana vam nije do života". A onda je svima ponudila direktan savet.

"Pronađite svoj razlog da živite. Znam da je teško. Ja pogledam svoje ćerke i pokušavam da izguram kroz ta osećanja zbog njih", napisala je Vanesa Brajant.

Kobi i Đijana su poginuli u helikopterskoj nesreći 26. januara, kada je živote izgubilo još sedmoro ljudi.

Vanesa je povremeno delila sa javnošću svoje napore da se sastavi i da se brine o sebi i njihove preostale tri ćerke, ali nikada do sada nije otvoreno govorila o svom bolu.

Izvor: Instagram/vanessabryant

"Iskreno, tuga je zbrkana grupa emocija. Jednog dana se smejete, a sledećeg dana vam nije do života. Hoću da kažem nešto za sve ljude koji se bore sa tugom i srceparajućim gubitkom. Pronađite svoj razlog da živite. Znam da je teško. Ja pogledam svoje ćerke i pokušavam da izguram kroz ta osećanja zbog njih. Smrt je garantovana, ali življenje ostatka svog života nije. Pronađite svoj razlog", napisala je Vanesa.