Traži se novi termin

ZVEZDA SE OGLASILA POVODOM OTKAZIVANJA MEČA SA REALOM: Nije izdata dozvola da sletimo u Madridu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Veliki problemi zbog nevremena u Španiji.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda neće igrati svoj meč 19. kola Evrolige sa Real Madridom

To je prvo saopštila Evroliga, a sada se tim povodom oglasio i klub sa "Malog Kalemegdana". 

Ekipa je satima čekala na aerodromu u Beogradu, ali zbog izuzetno teških vremenskih uslova u Španiji izazvanih olujom "Filomena", nije bilo uslova za odlazak u Španiju. 

Već nekoliko fudbalskih i košarkaških mečeva je otkazano u Španiji, a Crvena zvezda već u petak od 21 čas treba da igra meč sa Valensijom. Ipak u tom delu Španije situacija je bolja i za sada nema bojazni da će taj meč biti otkazan. 

Saopštenje Crvene zvezde povodom otkazivanja meča prenosimo u celosti. 

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je utakmica 19.kola Evrolige sa Realom u Madridu odložena.

Meč je trebalo da se odigra u sredu 13.01.2021.godine u “Wizink Centru” u Madridu sa početkom u 21 sat, ali usled izuzetno lošeg vremena u Španiji i Madridu, i zaleđene piste na aerodromu “Barahas” crveno-belima koji su uložili ogromne napore da otputuju na meč sa Realom, nije izdata dozvola da slete u prestonicu Španije. O novom terminu ovog meča, Evroliga i KK Crvena zvezda mts će naknadno obavestiti javnost", navodi se u saopštenju Zvezde. 

Crveno-beli ni prošle sezone nisu gostovali u Madridu, ali je tada razlog bio virus korona, pošto je sezona prekinuta usled pandemije. 

Veliki problem će biti utvrđivanje novog termina, jer je sezona već prebukirana i teško je naći slobodan termin za odigravanje utakmice.