Prva poruka

BOGDAN SE PRVI PUT OGLASIO POSLE TEŠKE POVREDE: Poslao emotivnu poruku svima i najavio gde će brzo biti!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Prva poruka povređenog NBA asa.

Izvor: Profimedia

Nažalost, Bogdan Bogdanović je posle manje od mesec dana svoje prve sezone u Atlanti doživeo tešku povredu – prelom kosti u kolenu.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, srpski bek neće morati na operaciju, ali su pred njim svakako nedelje oporavka i period van terena.

Dan nakon što je Atlanta objavila tu informaciju, Bogdan se oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama, napisao kako se oseća i poslao poruku svima koji su ga podržali u ovim teškim trenucima.

"Hvala vam svima na porukama, molitvama i podršci. Bog je veliki. Nedostaje mi igranje sa mojim momcima, ali biću tamo da ih podržim. Ovo je mali korak unazad za veliki povratak. Vidimo se uskoro!", napisao je Bogdan Bogdanović.

Bogdan se povredio tako što je u jednom kontranapadu iskrenuo zglob, a nažalost već je bio "rovit". Ostao je da leži na parketu, saigrači su mu pomogli da ustane, a trener Atlante Lojd Pirs je odmah posle meča nagovestio da će naš košarkaš morati na pauzu.

Nažalost, to se obistinilo.

Kao i obično, navijači Fenerbahčea napisali su najviše komentara ispod ove (kao i svake) Bogdanove objave, a jedna od poruka stigla je od zvaničnog naloga turskog velikana.

"Hvala, porodico", napisao je Bogdanović Feneru.