Košarka

NIJE VRIJEME ZA BRIGU, NI ZA RADOVANJE: Radonjić hoće samo jedno - više igrača na treningu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Trener Crvene zvezde kratko komentarisao nastup protiv Zadra.

Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda je očekivano rutinski pobijedila Zadar u "Pioniru" i trijumfalno počela 2021. godinu. Njen trener Dejan Radonjić zato je bio očekivano raspoložen posle utakmice.

"Htio bih prvo da pohvalim ekipu Zadra, koja se borila uprkos situaciji u kojoj se nalazi zbog problema sa koronom. Osvojili smo nove bodove, pripremamo se za sljedeći meč. Nadamo se da ćemo imati sljedeće još ponekog igrača na terenu, ali to nije sigurno".

Uz komentar o oscilacijama u igri i promjenama na terenu, Radonjić je bio upitan i šta ga brine, a šta ga raduje.

"Nije vrijeme ni za brigu, ni za radovanje".

Da li će biti promjena u sastavu Crvene zvezde? Naravno, Radonjić je ostao "zakopčan" i poručio da je promjena koju želi da ima više igrača na treningu. 

Podsjetimo, Džordan Lojd je već dvije nedelje pozitivan na koronu, Marko Simonović je bolestan, a plejmejker Lengston Hol je povrijeđen.

"U ovom trenutku mogu da kažem da bih volio da imamo više igrača na treningu i ako bi se to desilo, onda bismo imali više igrača za dodatnu analizu", ponovio je Radonjić.

Naredni meč Zvezda će odigrati u četvrtak protiv Fenerbahčea na svom terenu. U toj utakmici goste će predvoditi bivši igrač crveno-bijelih Marko Gudurić, koji je u subotu odlično igrao u derbiju protiv Galatasaraja.