SRAMOTA!

UŽASNA VEST ZA SRPSKOG NBA TALENTA: "Smajli" mora na operaciju kolena, a navijači ga teraju!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Ružne reakcije na vest o njegovoj povredi.

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Alen Smailagić (20) biće podvrgnut operaciji kolena, javlja "The Athletic".

Mladi talenat iz Srbije nije odigrao nijedan meč za Voriorse ove sezone, a pred duel sa Detroitom prošlog utorka pojavila se informacija da odsustvuje zbog povrede. Nakon detaljnijih ispitivanja zaključeno je da je "pokidao" meniskus desnog kolena.

U narednim danima biće operisan i jasno je da će zbog toga biti dugo van terena, a ono što zabrinjava je reakcija navijača Voriorsa.

Nemaju strpljenja za Smailagića, pa se navijači pitaju kako se povredio ako ne igra?

Najverovatnije je do povrede kolena došlo na treningu, a trener Stiv Ker je objasnio da ga dugo nećemo videti na terenu uz poruku da prvi tretmani nisu bili uspešni, pa da je zbog toga operacija u ovom trenutku neophodna.

"Žao mi je, ali moramo da ga otpustimo. Užasan je, ne znam kako je dospeo u NBA", "Oterajte ga i pošaljite u razvojnu ligu" ili"Bez veze zauzima mesto u rosteru, nije dobar ni kada je zdrav", samo su neki od komentara na društvenim mrežama na vest o povredi Alena Smailagića koji očigledno nije omiljen među navijačima kluba koji nije više na šampionskom nivou.

Smailagić je došao u Voriorse iz njihovog razvojnog tima, a u prvoj sezoni je odigrao 14 mečeva i prosečno beležio 4,2 poena i 1,9 skokova.