IZJAVA TRENERA!

VRATIO SE RADONJIĆ, VRAĆA SE I "ONA" ZVEZDA: "Bilo je mnogo toga važnog"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Crveno-beli su mogli i lakše do pobede, ali...

Izvor: MN Press

Vratio se Dejan Radonjić na klupu Zvezde, a vratila se i prepoznatljiva energija.

Crvena zvezda je dobar deo meča protiv Panatinaikosa odigrala fantastično, deo je bio i za brigu, pa je tako posle drame u finišu upisala šestu pobedu u Evroligi ove sezone. U jednom trenutku bilo je i 17 razlike, ali neće Radonjić zameriti i što je na kraju bilo 74:71.

"Bilo je mnogo toga važnog", rekao je Radonjić na početku obraćanja.

"Prvo poluvreme smo odigrali jako dobro, u oba pravca. Nije bilo lakih poena, oni su nas remetili menjanjem odbrane, ali smo ostali koncentrisani. Uspeli smo da stignemo do dobre pobede dobrom odbranom i važnim poenima sa penala".

Evidentno je bilo da je ekipi neophodno "dizanje samopouzdanja", pa smo na početku videli Radonjića koji bodri tim posle tri-četiri promašene trojke, a to se vratilo sa 10 ubačenih do pauze.

"Bilo je potrebno naći najbolje moguće rešenje. Igrali smo celu utakmicu jako dobro i bila bi šteta da nismo dobili nagradu. Napadački smo bili malo u problemu, ali smo uspeli pametnijim rešenjima da stignemo na liniju za slobodna bacanja", kazao je Radonjić i dodao:

"Sve je važno u Evroligi. Mora dosta toga da funcioniše da bi se pobedilo. Igra je bila dobra, mnogo bolja nego u prethodnom meču koji smo igrali pre neki dan".

Iza igrača Zvezde je čudna nedelja. Debakl protiv Zenita, promena trenera, pa opet loše protiv Igokee..

"Posle meča u Laktašima je izgledalo da će i večeras biti loše, da neće ni biti neizvesne završnice... Igrali smo bez nekoliko igrača, pa su se igrači istrošili zbog svojih drugova", naveo je Radonjić i pohvalio podršku onih koji su bili u hali.

Što se tiče povređenih igrača - Radonjić nije imao informacije o njihovom povratku. Tako su odsustvovali Lojd, Hol, Simonović i Noko, a trener crveno-belih se nada da će to biti što skorije.