Braća konačno zajedno?

OSVOJIO TITULU SA KOBIJEM, SADA HOĆE SA LEBRONOM? Pau želi u Lejkerse, da li će braća konačno zaigrati zajedno?

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Ovo bi bila prava poslastica za gledanje!

Izvor: MN Press

Braća Gasol su u reprezentaciji osvojila mnogo toga zajedno, a igrali su i za iste timove. 

Obojica su nastupala za Barselonu i Memfis, a sada je Mark stigao u Lejkerse, gde je Pau bio sjajan tandem sa Kobijem Brajantom svojevremeno. 

Stariji Gasol je pored Kobija bio najvažnija karika tima koji je 2009. i 2010. godine osvojio uzastopne NBA titule. Sada je istakao da bi želeo da se vrati na mesto starog uspeha.

"Tamo je istorija i značaj za mene. Neću da lažem, bilo bi specijalno otići u Lejkerse, pogotovo jer mi je brat sada tamo. Ali nisam u poziciji da nešto zahtevam, nemam baš deset ponuda na stolu", iskren je bio stariji Gasol.

U LA-u se već skupio sjajan tim. Lebron Džejms je produžio ugovor, kao i Entoni Dejvis koji se obavezao na dugogodišnju saradnju. Mlađi Gasol je stigao kao podrška na centarskim pozicijama, a ako bi došao i stariji - to bi bila prava sila pod košem. 

Pau ima znanje i iskustvo, ali je problem što ga u posednje vreme muče povrede. On nije odigrao meč od marta 2019. godine kada je imao problema sa levim stopalom. 

"Želim da imam ulogu, želim da osećam da sam potreban. Ne samo da budem u timu, to nisam ja. Hoću da uživam, a uživam kad igram", rekao je Gasol. 

Da li će mu Lejkersi to omogućiti? Ostaje da se vidi.