Košarka

DONČIĆ ZOVE JOKIĆA U DALAS: Znam da on hoće da dođe!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kakav bi to tim bio!

Izvor: MN Press

Luka Dončić je vrlo brzo postao glavni igrač Dalas Maveriksa, a Dalas nije jedini tim koji za svoju prvu zvezdu ima Evropljanina. 

Nikola Jokić je potpuno promenio Denver i od ekipe je napravio tim koji može da se bori za titulu. Na prvoj konferenciji za štampu povodom okupljanja NBA timova, Dončić je priznao da bi voleo da ima Jokića u svom timu. 

"Ne mogu ja ništa da trejdujem. To nije moj posao i ne bih ga trejdovao, ali ako Jokić hoće neka dođe u Dalas. Znam da hoće", rekao je Luka Dončić.

On je istakao da mu je cilj da napreduje i ove sezone, te da želi titulu i da je cilj Maveriksa još jedan trofej. 

"I ja se nadam da ću biti još bolji, to mi je cilj, da napredujem. Želim titulu i to je naš cilj i ove godine, celom timu. Tokom pandemije ćemo imati poteškoće, neko će se razboleti i neće igrati 10 dana i ne verujem da će neki tim izdržati bez zaraženih", dodao je Dončić

Denver je ove sezone umnogome promenio tim, stiglo je pojačanje u vidu Fakunda Kampaca, ali su neki bitni igrači napustili sastav. 

Za sada neće biti ništa od Dončića i Jokića u istom timu, ali ko zna, u narednim sezonama bi možda mogli da ih vidimo zajedno.