EVO ŠTA KAŽU

PARTIZAN IMA VELIKU ŠANSU: Junaci Huventuda ne dolaze u Beograd, crno-bijeli smišljaju plan za novu pobjedu! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Lider grupe A Evrokupa u velikim problemima pred duel sa crno-bijelima,

Izvor: MN Press

Nakon dramatične pobjede protiv Uniksa, Partizan pred velikim izazovom.

U Beograd stiže katalonski Huventud, ali i važne vijesti za crno-bijele. Tri značajna igrača lidera grupe A ne dolaze u srpsku prijestonicu.

Zbog korona virusa je početkom novembra odložena utakmica šestog kola između Huventuda i Partizana, ali iako će sada košarkaši dva kluba izaći na parket, virus i dalje pravi probleme Kataloncima.

Centar Ante Tomić i plejmejker Nenad Dimitrijević pozitivno su testirani na koronu, dok Pau Ribas ne pakuje kofer za Beograd zbog povrede.

Značajan podatak za Partizan ako uzmemo u obzir da su upravo trojica igrača protiv crno-bijelih u prethodnoj utakmici postigli polovinu poena za pobjedu. 

Centar Partizana Nikola Janković ocijenio je Huventud kao opasnu ekipu, a istakao je i to da njegov tim ima malo vremena da se pripremi za susret sa Kataloncima.

"Huventud je najbolja ekipa, prvi su u grupi što se tiče bodova, totalno druga dimenzija, drugi stil igre. Malo je vremena, učinićemo sve da se pripremimo što bolje" rekao je Janković nakon trijumfa nad Uniksom.

Pogledajte kako je centar crno-belih prokomentarisao dramatičnu utakmicu protiv kluba iz Kazanja.

BC Partizan TV: Nikola Janković nakon UNIKS-a i uoči Huventuda
Izvor: YouTube/ BC Partizan TV

Huventud drži prvo mesto u grupi sa pet pobjeda i jednim iznenađujućim porazom od Bašakšehira, dok je Partizan zabilježio tri pobjede i tri poraza.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20:30 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica".