Košarka

Pavićević: Mi smo dužnik Unikahe, ako uđemo u njihov ritam - neće biti dobro

Autor Gordana Bojanić

Košarkaši Mornara u 7. kolu Evrokupa gostuju sjutra od 19.30 časova Unikahi u dvorani Martin Karpena

Izvor: YouTube/KK Mornar Bar

Mornar je protiv Unikahe upisao najveću evropsku pobjedu u istoriji kluba, a sada je došlo vrijeme za revanš…

“Mornari” u 7. kolu Evrokupa sjutra od 19:30 časova gostuju u dvorani Martin Karpena, a definitivno će to biti najteže gostovanje Barana u prvoj fazi drugog po jačini evropskog takmičenja.

"Mi smo u neku ruku dužnik Unikahu nakon što smo ih savladali u prvom meču u Baru. To je sigurno dodatni motiva za njih. Bićemo jači za Nidama i Lazića koji će već imati neki broj treninga nakon pauze zbog korone”, rekao je trener Mihailo Pavićević, čija ekipa ima skor tri pobjede - tri poraza i ima velike šanse da se nađe u TOP 16 fazi, ali svi znamo da Unikahi ne smije da se prijeti.

Barani su na Pirineje otputovali direktno iz Slovenije gdje su u subotu protiv Krke zabilježili četvrtu pobjedu u ABA ligi (ima jedan poraz), a šef stručnog štaba "ponosa Bara" Mihailo Pavićević zna da ne treba trošiti mnogo riječi na priču o kvalitetu rivala.

Protiv Unikahe moramo odigrati mudro i pametno jer ako uđemo u njihov ritam i počnemo da se nadigravamo sa njima u tranzicionoj igri neće biti dobro", rekao je Pavićević.