Košarka

TRENER ZVEZDE POSLE ŠOK ZAVRŠNICE: Neke stvari možemo da prihvatimo, ali ovo ne!

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu na gostovanju 86:83 u jako uzbudljivom meču.

Izvor: Youtube/KK Mega Bemax

Tim sa Malog Kalemegdana bio je na većem delu meča bez pomoći prvog trenera Saše Obradovića, koji je isključen zbog prigovora. Tim je preuzeo pomoćni trener Milenko Bogićević i stigao do pobede. 

On je posle meča istakao da se očekivao težak meč, kako zbog istrošenosti ekipe posle napornog meča u Evroligi, tako i zbog sjajne forme protivnika. 

"Vrlo kvalitetna i očekivana utakmica. Imali smo dobru jaku utakmicu protiv CSKA, a sada smo igrali protiv tima koji ima tri pobede. Znali smo da neće biti lako. Imaju fantastičan stil igre, mladi su i brzo igraju", rekao je Bogićević

On je naglasio da je najveći problem njegovog tima bio ofanzivni skok.

"Sve stvari koje smo očekivali da će biti, desile su se. Imali smo problem ofanzivnog skoka, koje nismo mogli da rešimo. Neke stvari možemo da prihvatimo, ali ne i to za skok, jer je to stvar želje", naglasio je Bogićević, koji je na kraju poželeo sreću svom današnjem protivniku. 

"Za nas vrlo važna pobeda. Čestitka momcima za pobedu i čestitka kolegi Jovanoviću, želim mu svu sreću u nastavku takmičenja", zaključio je Bogićević.