Košarka

VLADO ŠĆEPANOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Veliki izazov!

Autor Ana Božović Izvor Kurir

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da će meč protiv Budućnosti u ABA ligi biti veliki izazov za njegov tim, piše Kurir

Izvor: MN Press

"Postoji nivo igre, prije svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvijek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način", rekao je Šćepanović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana dočekuju sjutra ekipu Budućnosti u drugom kolu ABA lige.

Crno-bijeli su novu sezonu u ABA ligi počeli porazom protiv Borca, dok je Budućnost savladala Split.

Tokom nedelje, obje ekipe su u Evrokupu zabilježile trijumfe. Podgoričani su na gostujućem terenu savladali Metropolitans, dok je Partizan bio bolji od Venecije u Beogradu.

"Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabilježili su sve tri pobjede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobjedjivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo i te kako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobjede", rekao je bek Partizana Ognjen Jaramaz.

"U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvijek neizvijesni pa vjerujem da će tako biti i sjutra", dodao je on.

Utakmica Partizan - Budućnost igra se sjutra od 20.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica", bez prisustva publike.