Košarka

Edžim: Osjetili smo energiju navijača, žao mi je što nisam ubacio više poena

Autor Gordana Bojanić

Melvin Edžim je debitovao za Budućnost Voli u pobjedi nad Brešom na otvaranju Evrokupa (93:81), Kanađanin je upisao 16 poena i devet skokova

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Bilo je to daleko od najbolje igre, "plavi" su se mučili tokom tri četvrtine na startu Evrokupa protiv Breše, ali je u posljednjem kvartalo postalo jasno da je Budućnost Voli ekipa koja ima širinu.

Ivanović i Džastin Kobs su protiv tima iz Lombardije pokazali da će biti glavni tandem u spoljnoj liniji, a posebno treba istaći učinak i pojačanja - Melvin Edžim je odrađivao nevjerovatan posao u oba pravca, a Vili Rid je nakon samo dva treninga sa ekipom pokazao da će biti vrhunsko pojačanje.

"Dobra utakmica i važna pobjeda. Krenuli smo malo sporije, bez pravog ritma i čvrstine. Međutim, u četvrtoj smo zaigrali kako treba, Džoni (Nikola Ivanović) je imao sjajnu noć, ali su i svi ostali dali doprinos odbranom, skokovima. Za prvi meč mislim da je bilo dobro, uvijek je značajno pobijediti na startu sezone", rekao je Edžim.

Kanađanin je na debiju u plavom dresu imao odličan debi - 16 poena i devet skokova u pobjedi nad Brešom (93:81).

"Zadovoljan sam. Žao mi je što nijesam ubacio više šuteva, ali imao sam dobrih skokova, dobro kretanja. Zadovoljan sam, ali uvijek ima prostora za napredak", dodao je Edžim.

"Morača" je zjapila prazna, ali navijački huk se - po priči Edžima - osjetio.

"Bilo je drugačije, ali definitivno smo osjetili neku energiju. Dobijamo mnogo podrške na društvenim mrežama, vidimo koliko im znači klub. Bilo je drugačije i čudno i igraćemo za naše navijače. Nadamo se da će se u budućnosti situacija smiriti i da će biti uz nas na tribinama", poentirao je Melvin Edžim.

Tagovi