Košarka

JOKIĆ ĆE PAMTITI CIJELOG ŽIVOTA: Emotivna poruka za kraj!

Autor Mladen Šolak Izvor mondo.rs

"Šta više možete da očekujete od grupe momaka?", zapisao je trener Denvera

Izvor: Tanjug, Mark J. Terrill/AP

Bile su ovo zaista nedelje za pamćenje.

Denver Nagetsi pružili su cijelom svijetu nezaboravnu zabavu, jer su u dvije runde plej-ofa preokretali skor posle "minusa" od 1-3, a nažalost nisu to uspjeli da urade i protiv Lejkersa.

Nakon što su ove noći ispali od favorita i sportski mu čestitali bolju igru, Jokić i saigrači su iskreno priznali koliko su uživali u Orlandu, kao i svi koji vole košarku.

"Pamtićemo ovaj niz utakmica cijelog života. Imamo veoma dobru grupu momaka i pred nama su mnoge bitke. Pobijedili smo u šest eliminacionih utakmica i danas nismo odustali. Bili su bolji i pobijedili su. Svako u njihovom timu je dao doprinos", rekao je Jokić.

Nakon što su Nagetsi "okretali" serije protiv Jute i Klipersa, mnogi su se nadali da će isto uraditi i protiv Lejkersa, ali je na drugoj strani ipak stajao nevjerovatni Lebron Džejms da impresivnim tripl-dablom osigura kraj ove noći.

"Šta možete više da očekujete od jedne grupe. Više posvećenosti, više žrtvovanja?!", zapisao je trener Denvera Majk Meloun posle poraza.

"Ne mogu da budem ponosniji. Rekao sam igračima da zapamte ovaj osjećaj. Svi veliki timovi moraju da prođu kroz bol zbog poraza", dodao je Meloun.

Pred Denverom je sada odmor, a onda i period formiranja novog tima, koji će imati težak zadatak da ponovi rezultat koji su Nagetsi napravili ove sezone.

Sami su sebi podigli letvicu visoko.


Tagovi