DOBRO PITANJE

ZAŠTO BOJKOTUJETE: NBA zvezde zanemele pred pitanjem košarkaša Bostona!

Autor Nikola Janković Izvor mondo.rs

Džejlen Braun iz Boston Seltiksa u jednom trenutku zahtevao je reč i nastupio prilično otvoreno.

Izvor: Guliver, Pool/Getty Images North America

Kao što nisu svi igrači srećni zbog toga što su Milvoki Baksi izveli bojkot samostalno, tako nisu ni složni oko toga kako bi bojkot trebalo da izgleda.

Pisali smo o prilično tvrdom stavu koji su zauzeli Los Anđeles Lejkersi i Klipersi, da sezona mora biti prekinuta sada, odmah, dok je ostatak prisutnih u "balonu" zainteresovan za nastavak plej-ofa.

Ima i pojedinačnih slučajeva gde igrači zahtevaju da budu raspušteni kućama do daljeg.

Jedan od retkih koji nije zahtevao pravdu i promenu u tvitu, već napisao kratko i jasno: "Hoću da protestujem", imao je nezgodno pitanje za kolege tokom sinoćnog famoznog sastanka u "Diznilendu".

Džejlen Braun iz Boston Seltiksa u jednom trenutku zahtevao je reč i nastupio prilično otvoreno.

"I da odete iz 'balona', da li radite to da biste otišli kućama i bili sa svojim porodicama? Ili radite to da biste uskočili u rovove i započeli borbu na ulicama?", pitao je Braun, nakon čega je nastala neprijatna tišina, prema izveštajima iz Orlanda.

Tamo se, ispred ulaza u "Diznijev svet", okupio priličan broj rođaka i bliskih prijatelja NBA košarkaša koji su unutra i koji, navodno, čekaju ponedeljak, kada će ili oni biti pušteni u "balon" ili igrači izaći napolje.