Košarka

"Plavi" našli POJAČANJE, ali to nije centar koji im treba

Autor Ana Božović

Mladi Amerikanac Tajler Hagerdon bi mogao da pojača Budućnost Voli, javlja uvijek dobro obaviješteni Sportando

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Budućnost Voli je završila sa desetodnevnim pripremama na Žabljaku, stigla je u Podgoricu gdje će danas trenirati sve do 5. septembra kada se seli na jak turnir u Sarajevo - tamo će igrati sigurno sa Partizanom, dok se ostali rivali čekaju.

Naravno, ukoliko situacija oko virusa korona to dozvoli...

A "plavi" bi do tada mogli da budu jači za Tajlera Hagedornakoji se nalazi u pregovorima sa ekipom Budućnost Voli, javlja Sportando.

Prema informacijama specijalizovanog košarkaškog portala momak sa univerziteta Južna Dakota bi sa Podgoričanima mogao da potpiše ugovor na tri godine.

Hagedorn koji je visok 208 centimetara je prošle sezone bio ruki i imao je odlične brojke pošto je prosječno bilježio 18,1 poena uz čak 51 odsto šuta za tri.

Međutim, Hagerdon je dosta sličan igrač Danilu Nikoliću, a ranije najave su govorile da je "plavima" neophodan igrač na poziciji pet, tako da je pitanje da li je mladi Amerikanac prava kupovina.

Naravno, uvijek postoji opcija da se Hagerdon preseli u Studentski centar i da igra ABA 2 liga i da se sprema za Budućnost Voli...

Tagovi