Košarka

Mornar dobio generalnog menadžera i novog predsjednika skupštine! (FOTO)

Autor Mladen Stojović

Na skupštini barskog ABA ligaša izabran novi predsjednik ovog organa ali i prvi operativac kluba!

Izvor: KK Mornar/Media Pro

Ormar i klupa rezervisana za Lazara Pavićevića u svlačionici Mornara dobiće novog vlasnika ali nekadašnji reprezentativac Crne Gore u mlađim selekcijama ne napušta klub kojim predsjedava njegov otac Đorđije a stručnim štabom komanduje njegov stric Mihailo!

Jednoglasnom odlukom članova Skupštine Mornara danas je usvojen predlog uprave kluba da se na funkciju generalnog menadžera imenuje doskora najmlađi prvotimac "Ponosa Bara”.

Lazar Pavićević je diplomirao na Visokoj Školi South Kent (Connecticut), završio Impact Basketball Academy u Sarasoti (Florida), i studirao na St. Francis College (New York). Bio je kadetski i juniorski reprezentativac Crne Gore i tri sezone član seniorskog pogona „Ponosa Bara“.

 „Procijenili smo da nam je potreban čovejk koji će rukovoditi klubom kao spona igrača, stručnog štaba i administracije i biti zadužen za kontakte sa međunarodnim asocijacijama. Iako je mlad, Lazar se kao doskorašnji igrač kluba i nekadašnji američki student, svojim referencama uklapao u te zahtjeve i sa zadovoljstvom je prihvatio ponuđenu funkciju“, rekao je nakon izbora direktor Mornara Radivoje Mandić.

Na Skupštini najpopularnijeg barskog sportskog kolektiva izabran je i novi predsjednik ovog organa pošto je dosadašnji, igor Lukšić, zbog privatnih obaveza zamolio da bude razriješen ove dužnosti. Jednoglasnom odlukom povjerenje da predsjedava klupskim parlamentom ukazano je njegovom najmlađem članu i gradonačelniku Bara Dušanu Raičeviću.


Takođe jednoglasno, za novog člana Skuptine izabran je poznati barski privrednik Goran Pajković.

Skupštinom je u odsustvu Lukšića predsjedavao najstariji član klupskog parlamenta Nedeljko Čović.

Predsjednik Mornara Đorđije Pavićević pozdravio je izbor novog predsjednika Skupštine istakavši da mladost i ambicioznost Raičevića obećavaju i nove korake u usponu kluba.

Prvi čovjek barskog ABA ligaša izrazio je zadovoljstvo što se klubu i formalno pridružio Goran Pajković.

"Goran je i minulih godina bio sa nama i radujemo se što je sada i formalno postao član kluba", poručio je Pavićević.

Tagovi