ozbiljno je!

Težak udarac za nade i ambicije Filadelfije! Ben Simons je povređen, NE ZNA se koliko će odsustvovati

Autor Pavle Knežević Izvor mondo.rs

Stradalo je koleno, moguće je i da neće uopšte više igrati do kraja sezone

Izvor: Guliver, Patrick Smith/Getty Images North America

Filadelfija neće moći da računa na Bena Simonsa u dogledno vreme, pošto je "Ol star" bek povredio levo koleno u utakmici protiv Vašingtona.

Kako je objavio tim, Simons je pretrpeo subluksaciju leve čašice kolena. Subluksacija je lakši oblik iščašenja (luksacija), a igrač trenutno prolazi kroz preglede i procene zdravstvenog stanja. Dok se to ne završi, neće igrati.

Dobre vesti za navijače Siksersa su da je magnetna rezonanca pokazala da ne postoji oštećenje ligamenata, javio je dobro obavešteni Šams Čaranija iz Atletika.

Trener Filadelfije Bret Braun rekao je da za sada ne može da predvidi kada će se potencijalno igrač vratiti, ali bi u toku današnjeg dana trebalo da bude više informacija.

Bek File Džoš Ričardson pričao je sa Simonsom u sredu i rekao da je njegov saigrač vrlo optimistički raspoložen kada su u pitanju njegove šanse da ponovo zaigra ove sezone.

Simons je u februaru imao problema sa uklještenim nervima u donjem delu leđa, zbog čega nije mogao da igra. Tokom pauze je vredno radio da se oporavi i spremi za nastavak.

Jasno je da će Fila ostatak ligaških utakmica moći da odigra bez njega, ali bi se njegovo odsustvo i te kako odsetilo u plej-ofu. Simons je vrlo lako u stanju da napravi "tripl-dabl", a važi za jednog od najboljih defanzivaca u ligi.

Tagovi