poleteo

Rok poručio "SPREMAN SAM", poleteo, a onda nasmejao navijače (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Hrvatski plejmejker ima 34 godine, ali apsolutno hoće da nastavi karijeru

Izvor: Twitter/RStipcevic

Hrvatski plejmejker Rok Stipčević je u sjajnoj formi i sa pune 34 godine kaže da želi da nastavi da igra košarku, po mogućstvu u Italiji.

Reprezentativac se sprema u Zadru, a sa pratiocima na društvenim mrežama je podelio u kakvoj je formi, ali je i nasmejao svoje pratioce.

Naime, par dana pošto je podelio da se u Zadru sprema sa našim Stefanom Markovićem, dosadašnji igrač Fortituda okačio je snimak kako zakucava!

Nije mala stvar za plejmejkera od 1,86 metara visine, priznaćete.

Naravno, jedan od njegovih pratilaca odmah je uputio šaljivu "prozivku": "Plaćam pivo ako zakucaš na utakmici", i odmah dobio odgovor.

"Možeš slobodno i više! Ne znam hoćemo li gledati taj film, ipak trojka vredi tri, a ovo dva (poena)", napisao je Stipčević.

Iskusni plej je igrao četiri godine za Zadar, a od 2011. je u Italiji, gde je nastupao za razne klubove, osim u dve sezone – 2013/14. je proveo u turskom Tofašu, a 2018/19. u Ritasu. Prošle sezone se vratio na "čizmu" i igrao za Fortitudo.

"Kao i svake sezone, voleo bih da nađem klub koji ima prave ideje. Voleo bih da ostanem u Italiji, jer dugo sam tu i ovo je moj drugi dom. I dalje osećam glad za trofejima i spreman sam da pomognem timu. Želim da dokažem koliko vredim. Fizički sam dobro i hoću da se vratim igranju", rekao je nedavno Stipčević.

Tagovi