transformacija

Entoni žgoljav kao Jokić, ali uopšte NIJE izgubio kilograme? (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Veteran je neprepoznatljiv, sve je do načina ishrane?

Izvor: Screenshot/Twitter/VinoUncorked

Izgleda da će Nikola Jokić postati trendseter, pošto su sada NBA šokirali snimci izgleda Karmela Entonija.

Poput "Džokera" i "Melo" se vidno "suzio" i sada izgleda neprepoznatljivo.

Portland je doša u NBA "mehur" u Orlandu, ali malo ko prepoznaje Mela, koji je transformisao svoje tijelo da bi se prilagodio novoj poziciji. Njega će, naime, trener Teri Stots vratiti na "trojku", pošto je poslednje bar tri godine igrao krilnog centra.

Entoni je to ozbiljno shvatio, promijenio je način treninga i način ishrane i sada je vidno vitkiji.

"Saigrači me zovu mršavi Melo, a ja to shvatam kao kompliment", rekao je Entoni.

No, šta je tu sad zaista zanimljivo, jeste pitanje – koliko je kilograma izgubio? Jokić nije htio da govori o tome, ali ako je vjerovati Si-Džej Mekolumu – Entoni nije izgubio gotovo ništa na težini.

"'Zategao' je ishranu. Eksperimentisao je sa različitim načinima tokom karantina i mislim da je najveća promjena njegova telesna masa. Deluje kao da je izgubio mnogo težine, ali u kilogramima to nije skoro ništa, više je u tome da je pretvorio salo u mišiće. Samo sada težinu nosi drugačije. Zato u helankama i majici izgleda mršavo, ali dobro se kreće, u dobroj je formi i spreman je za akciju", rekao je Mekolum.

Entoniju i Portlandu predstoji težak put do plej-ofa, možda i neizvodljiv, pošto osmoplasirani tim Zapada Memfis ima tri pobede više i četiri poraza manje pred restart sezone.

Nadu navijača Blejzersa uliva činjenica da se u tim gotovo sigurno vraća Jusuf Nurkić posle dugog oporavka od teške povrede, kao i Zek Kolins, pa će ekipa u najjačem sastavu dočekati ostatak mečeva regularnog dela sezone, a možda i plej-of.

Tagovi