Košarka

Evo šta je ljetos radio trener Mornara! (VIDEO, FOTO)

Autor mondo.me

Iz "Ponosa Bara" stiže ovog ljeta još jedna šamrantna priča!

Izvor: MONDO

Šef struke Mornara Mihailo Pajo Pavićević poznat je u košarkaškoj javnosti po specifičnom načinu pripreme strategije za utakmice.

Trofejni trener je više puta priznao da o taktičkim rješenjima za važne utakmice razmišlja dok radi u svojoj bašti kojom se naročito ponosi, između ostalog, i zbog toga što je njegovih ruku djelo.

Ljetos je dvorište svoje kuće Pajo obogatio bazenom koji, naravno, ima na dnu pločicama iscrtan grb Mornara.  


Radovi na bazenu su završen danas a, kao i sve u bašti Mornarovog trenera, i ovaj dio ljupkog dvorišta ima njegov radni potpis!

Bazen je, naime, građen tokom ljetnje pauze upravo zbog toga što je Mihailo želio da učestvuje u gotovo svim radovima! Završnu akciju, čišćenja bazena, obavio je on sam što smo, snimili prije posjete domu straijeg brata košarkaškog tandema Pavićević, koji je ujedno i počasni konzulat Finske u Crnoj Gori.


Naravno, nismo mogli da pretpostavimo ko je “majstor” sakriven ispod šešira koji je odrađivao završne radove na bazenu pred puštanje vode zbog momačkog stasa šefa struke "Ponosa Bara"!

Prije svečanog otvaranja bazena radove je, naravno, obišao i mlađi brat i predsjednik Mornara Đorđije Pavićević čija kuća se nalazi odmah preko puta.