KAO U SRBIJI!

ZVUČI POZNATO? Zvezda Reala proziva Barselonu - odakle vam pare!?

Autor Milutin Vujičić

"Večiti" problemi...

Izvor: MN Press/MONDO

Pričalo se o "štednji posle korona virusa", ali postupci pojedinih evropskih klubova opovrgavaju da su u finansijskim problemima zbog zaustavljanja košarkaške sezone na nekoliko meseci.

Barselona je u četvrtak zvanično predstavila Nika Kalatesa kao kapitalno pojačanje za iduću sezonu u kojoj će Šarunas Jasikevičijus sedeti na klupi umesto Svetislav Pešića, a brojna ulaganja, i najave novih, razljutile su "večitog" rivala Real Madrid.

Tako je jedan od najboljih igrača "kraljevića" Serhio Ljulj (32) reagovao ljutito na Twitteru po objavi saradnje Kalatesa i Barselone...

"Citirao" je tvit u kome se spominje da je saradnja zaključena i napisao: "Kakav festival, zar ne?". Potpuni kontekst dat je kroz nekoliko "emodžija" na kojima je prikazan novac, pa je jasno šta je ovom ironičnom porukom hteo da kaže reprezentativac Španije.

Mediji u Španiji već su se bavili ovom temom, pa su izračunali da Serhio Ljulj "nema razloga da proziva Barselonu za plate" kada su budžeti dva najveća kluba sa Pirineja gotovo istovetni.

Tako se ovog leta u dresu Barselone očekuje još slavni Pau Gasol, posle tačno 19 godina provedenih u NBA ligi, dok je Real Madrid odlučio da potroši novac i za obeštećenje na novog igrača. Tako bi Alberto Abalde trebalo da stigne iz Valensije za veliku sumu.

Da li vas ovo kojim slučajem podseća na svađe navijača Zvezde i Partizana svake godine?