elegantno

Mijailović "pecnuo" Trinkijerija: Konačno trener koji je čist Partizanovac!

Autor Pavle Knežević

Predsednik crno-belih poslao jasnu poruku nekadašnjem treneru

Izvor: MN Press

Partizan i zvanično ima novog trenera, ljubimca navijača Vlada Šćepanovića, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović rekao je da klub ni u jednom trenutku nije imao dilemu kada je trener u pitanju i obećao je punu podršku.

Tom prilikom je izgovorio rečenicu koja može da se tumači i kao elegantna prozivka Andree Trinkijerija, koji je napustio klub iako je govorio da nije tu zbog novca.

"Kada je pre nešto više od 10 dana gospodin Trinkijeri doneo odluku da više neće biti trener, ona nas je na neki način okrenula ko će biti. Od 2018. kada je došao ovaj stručni štab, tu su bili Šćep i ostali, svi smo budno posmatrali njihov rad i od početka sam imao osećaj da će jednog dana biti trener Partizana", rekao je Mijailović.

Predsednik crno-belih je istakao da je veći deo tima ostao na okupu i izgovorio je rečenicu koja može da se tumači kao lagana "prozivka" Trinkijerija (mnogo suptilnija nego što je to učinio Ratko Varda).

"Nismo mnogo ni tražili, ni tragali, bilo je mnogo ponuda od menadžera, ali od dana kada smo ostali bez prvog trenera, svi u klubu smo želeli samo njega. Imaće punu podršku od mene kao predsednika kluba i od svih struktura u klubu. Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanovac, koji će dati sve od sebe da nastavimo tamo gde smo stali 15. marta. Više ne žalimo za tim, idemo napred. Uspeli smo da sačuvamo tim, iako je bilo mnogo pritisaka da nam se rasturi, uz jednog ili dvojicu igrača. Želim Vladi mnogo sreće", rekao je Mijailović.

Tagovi