Košarka

Košarkaši ne osjećaju simptome i čekaju rezultate

Autor mondo.me

Iz KSCG je najavljeno saopštenje, koje će javnosti biti dostavljeno ubrzo nakon što stignu rezultati testiranja svih testiranih reprezentativaca i članova stručnih štabova

Izvor: MONDO

Korona virus je ušao u crnogorski sport - za sada znamo (ne zvanično, već što se tiče naših novinarskih saznanja) - da je jedan igrač FK Budućnost zaražen, kao i dva košarkaša reprezentacije Crne Gore, dok su svi ostali na oprezu.

“Plavi” su u samoizolaciji, baš kao i košarkaši i košarkašice koji su bili na mini pripremama…

A što se tiče “crvenih” stižu dobre vijesti - niko u taboru košarkaša nema bilo kakve simptome zaraze, a dvojica koji su imali pozitivne testove su napustili Tivat.

Svi mi koji učestvujemo u akciji reprezentacije, članovi seniorske i mlade selekcije kao i stručni štab, se osjećamo dobro i nemamo bilo kakve simptome. Očekujemo rezultate testiranja. Tu smo i dalje u hotelu, pridržavamo se mjera koje zahtijeva ova situacija. Režim je za nas sličan kao onaj koji je važio tokom proljeća kada su pravila samoizolacije u pitanju. Vjerujem da ćemo prebroditi na najbolji način”,  poručio je selektor Boško Radović u kratkom razgovoru za Arenu.

Takođe, zbog opasnosti od zaraze koronavirusom, prekinute su i pripreme ženskog nacionalnog tima u Bijelom Polju. Akcije reprezentacija u Tivtu i Bijelom Polju započele su 22. juna, falilo je nekoliko dana da budu kompletirani...

Sada strpljivo čekamo rezultate testiranja, u srijedu smo testirani svi na korona virus. Što se samih priprema tiče, stručni štab je sveukupno zadovoljan jer je na licu mjesta stekao uvid u kvalitet nekih mladih igrača koje nijesmo imali mnogo prilika da vidimo”, dodao je Radović.

Iz Košarkaškog saveza Crne Gore je najavljeno saopštenje, koje će javnosti biti dostavljeno ubrzo nakon što stignu rezultati testiranja svih testiranih reprezentativaca i članova stručnih štabova.