OGLASIO SE

GDE ĆE? Posle "Karija" još jedan Balkanac napušta Barselonu!

Autor Milutin Vujičić

Objavio je oproštajnu poruku...

Izvor: MN Press

"Rolerkoster" u Kataloniji!

U sredu se Barselona oprostila od trenera Svetislava Pešića, u četvrtak ujutru je na njegovo mesto dovela Šarunasa Jasikevičijusa, da bi u večernjim časovima navijačima bilo nagovešteno da jedan od nosilaca igre u prethodnim godinama odlazi iz kluba.

Hrvatski centar Ante Tomić (33, 218 cm) objavio je pismo, koje deluje kao oproštajno, pa se čini da će napustiti Barselonu posle čak osam sezona.

"Ovo je bilo osam sjajnih sezona u Barsi. Uživao sam svakog dana, igrao sam sa neverovatnim igračima i svakog bih podržao na terenu i u životu. Radio sam sa neverovatnim ljudima, kojima ne znate imena, oni ne zarađuju milione, ali Barselonu čine nečim većim od kluba. Hvala!", napisao je Ante Tomić na Twitteru i "zapalio" mreže pošto se nije najavljivao njegov odlazak.

Tomić je u Barselonu stigao 2012. godine iz redova Real Madrida, za koji je igrao dve sezone pre toga, dok je karijeru počeo u Zagrebu, bio i MVP ABA lige 2009. godine.

Juta ga je birala na draftu, ali Dubrovčanin nikada nije otišao u NBA. Za sada se ne spominje gde bi mogao da nastavi karijeru, ali će sigurno biti mnoštvo zainteresovanih klubova, pošto Tomić već godinama igra standardno dobro.


Tagovi