Košarka

On je Partizanov PRVI PIK da nasledi Trinkijerija!

Autor mondo.me Izvor Kurir

Glavni kandidat za trenera Partizana je dugogodišnji asistent Andree Trinkijerija, legenda kluba Vlado Šćepanović, piše Kurir

Izvor: MN Press

Italijanski stručnjak je danas podnio zvaničan zahtjev za raskid ugovora i definitivno će napustiti crno-bijele, pa če rukovodstvo kluba biti primorano da ekspreno krene u potragu za novim šefom struke.

Spekuliše se da se rješenje već nalazi na klupi crno-bijelih. Riječ je o prvom asistentu Italijana, legendarnom košarkašu crno-bijelih Vladi Šćepanoviću.

Možda ce vas zanimati

Ljubimac Grobara se 2018. godine vratio u klub posle 14 godina.

Igrao je za crno-bijele u dva navrata, prvo u sezoni 2001/2002, a potom i 2004. Tokom igračke karijere nastupao je još za Budućnost, Efes, Skiper, Panatinaikos, PAOK, Granadu, Mursiju i Panelioios.

Trenersku karijeru je počeo u matičnom klubu Budućnosti iz Podgorice. Naime, u junu 2016. godine je imenovan na mjesto trenera podgoričkog tima, međutim, nije se drugo zadržao, već u novembru je napustio klub. 2017. godine se priključio stručnom štabu Trinkijerija u njemačkom Bambergu, a sa istim trenerom je sarađivao dvije sezone u Partizanu.

Tagovi