Ništa?

Kari Pešić ''ugasio'' nade Zvezdaša: NOTORNA LAŽ!

Autor Dušan Ninković Izvor b92

Srpski trener je demantovao da će plejmejker Barselone pojačati crveno-bele.

Izvor: MN Press

Preneli su vijest dobro obaviješteni izvori iz Katalonije, ali izgleda da su silno omašili. Svetislav Pešić tvrdi da od posla nema ništa.

Iskusni stručnjak je u kratkoj izjavi za B92 demantovao da postoje pregovori Crvene zvezde, Barselone i Kevina Pangosa, plejmejkera koji bi bio ogromno pojačanje za Beograđane.

Po pisanju španskih medija, Saša Obradović je kontaktirao svog starijeg kolegu, kako bi ga zamolio da mu dopusti pregovore sa organizatorom igre. Te navode je Pešić kategorički odbacio.

''Takve informacije dolaze od jednog srpskog novinara. On inače sve zna, samo još ne zna da operiše. To je notorna laž'', rekao je temperamentni Piroćanac.

Nekadašnji trener Crvene zvezde je burno reagovao na novinske natpise. Između ostalog se pojavila informacija da Barselona više ne računa na bivšeg košarkaša Žalgirisa koji je sa tim timom bio pravi hit Evrolige prije nego što se preselio u Španiju.

Crvena zvezda je već počela sastavljanje tima za narednu sezonu. Prvo je u tim sa Malog Kalemegdana vraćen Aleksa Radanov, koji je nastupao za FMP, a zatim su počele licitacije o ''skupljim'' pojačanjima.

Među njima su Lendi Nnoko (Alba), Kori Volden (Partizan), Džorad Lojd (Valensija), Nemanja Nedović (slobodan igrač), Nikola Kalinić (Fenerbahče) i drugi.