Košarka

Bio je skup za "plave", sada je na meti Huventuda

Autor mondo.me

Košarkaški reprezentativac Crne Gore bi mogao po treći put da zaigra za klub iz Badalone

Marko Todorović, Huventud
Izvor: Mondo/Marko Todorović

Kroz podgoričke košarkaške krugove se širila priča da Budućnost Voli želi Marka Todorovića za upražnjeno mjesto centra ("plavi" pored "petice" traže još "trojku", a to će vjerovatno biti Melvin Edžim), ali 28-godišnji reprezentativac Crne Gore je tražio mnogo više para nego što su Podgoričani mogli da mu ponude.

Zato se od toga transfera odustalo!

A Todorović koji je uvijek na cijeni bi ovoga ljeta mogao ponovo da postane član španskog Huventuda, javljaju španski mediji.

Klub iz Badalone će pokušati da ga dovede treći put, jer je u Huventudu igrao u sezonama 2010/2011, te 2018/2019, ali i tu bi mogle da se ispriječe finansije.

Todorović je imao želju da se vrati u kineski Tijanđin Tajgers da nastavi sa sezonom, ali je klub odlučio da nastupabez stranaca, tako da će se naš centar pripremati u Crnoj Gori i čekati ponude. Huventud je zagrizao dobro.

Dakle, mala je vjerovatnoća da će Todorović karijeru nastaviti u Tijanđinu ili nekom drugom kineskom klubu, a u Kini je ostavio odličan utisak za Tajgerse pošto je ove sezone bio najbolji igrač i bilježio je čak 22,7 poena, 13,1 skokova, 3,5 asistencija i 1,7 ukradenu loptu po utakmici na 24 utakmice.