Košarka

Mijović, Von, pa Edžim!?

Kanađanin nigerijskog porijekla iz Unikahe je potencijalno pojačanje Budućnost Volija

Izvor: MONDO

Subota je donijela produžetak ugovora sa trenerom Petrom Mijovićem na godinu dana, danas je ozvaničen dolazak beka - šutera iz Igokee Rašada Vona na dvije godine, a u narednih par dana bi još jedan igrač mogao da dođe u Podgoricu...

Budućnost Voli se, dakle, ne zaustavlja!

Možda ce vas zanimati

Sportando javlja da je 29-godišnji Kanađanin nigerijskog porijekla Melvin Edžim potencijalno pojačanje "plavih". Bek koji je visok 201 centimetar je igrač Unikahe koja će vjerovatno da ga se odrekne, a to želi da iskoristi podgorički tim.

MONDU je potvrđeno da Edžim jeste opcija, da je dosta toga dogovoreno, ali Podgoričani čekaju kraj španskog prvenstva kako se nešto ne bi iskomplikovalo.

Edžim je u minuloj sezoni u Evrokupu imao 7,7 poena, 3,9 skokova, 1,8 asistencija na deset utakmica za 19,1 minuta u prosjeku, dok je u prvenstvu Španije ima dosta slabiji učinak - postizao je 5,9 poena, imao tri skoka i 0,6 asistencija na 14 utakmica za 16 minuta.

Edžim bi mogao da bude "trojka" koja nedostaje u slagalici Mijovića, a Budućnost će se sada baciti na traženje košarkaša koji podjednako dobro može da odigra i krilnog centra i centra.