Svi će biti spremni

Bivši košarkaš Zvezde poručio: Prekinite, da naredna sezona bude LUDILO!

Autor Dušan Ninković

Kratko je bio u Beogradu, ali je njegova evroligaška karijera impresivna.

Izvor: MN Press

Već više od decenije igra u Evropi, od kako je 2009. godine izašao na draft i tamo nije izabran. Dobro poznaje košarku u Evroligi, igrao je to takmičenje sa nekoliko timova i ima ''snažnu'' najavu za narednu sezonu!

Kelvin Kresvel Rivers, ili skraćen Kej-Si Rivers, nosio je dres Žalgirisa ove sezone i trenutno je jedan od igrača koji ne bi voleli da se sezona u Evroligi nastavi.

On je na svom tviter profilu, koji nema mnogo pratilaca, objasnio svoje razmišljanje i naterao ljubitelje evropske košarke da razmisle kakva bi mogla da bude naredna sezona. Po njegovom mišljenu, bilo bi potpuno ludilo!

''Ako se Evroliga ne nastavi, to će biti dobro jer bi naredna sezona bila skroz luda. Svako veče će na terenu biti odmorni i dobro pripremljeni igrači'', istakao je košarkaš koji je kratko bio član Zvezde.

On je u karijeri ostavio dubok trag u italijanskim timovima, ali je igrao i za Real Madrid, sa kojim je osvojio Evroligu, Panatinaikos, Bajern iz Minhena,...

Sada je na strani na kojoj su već Majk Džejms, Šejn Larkin, Branko Lazić, ali i mnogi drugi učesnici Evrolige, pošto je po nekim informacijama, ogromna većina igrača protiv nastavka sezone.

Tagovi