Košarka

Opet slavlje u Mornaru i naravno novi spot! (VIDEO)

Autor mondo.me

“Korona pauza” nije pokvarila atmosferu u “Ponosu Bara”, između ostalog i zbog porodičnog ambijenta u kojem se trenira i po povratku u salu. Danas je raspoloženje dodatno zagrijao i rođendanski šampanjac i video čestitka!

Izvor: MONDO


U iščekivanju odluke o formatu nastavka ili eventualno završetka ovosezonskog izdanja ABA lige, barski “mornari” marljivo treniraju u svojoj Topolici.

Istina bez internacionalaca čiji će dolazak ubrzati ili usporiti odluka predsjedništva ABA lige nakon koje će se znati da će biti ljetnje pauze ili se iz finiša takmičarske ulazi u pripreme za novu sezonu.

Današnji trening imao je svečarski karakter jer po završetku otvoren šampanjac i isprobana torta. Razlog slavlja bio je rođendan Mornarovog beka Lazara Pavićević, nekadašnjeg juniorskog reprezentativca Crne Gore, inače sina predsjednika kluba Đorđija i bratanića šefa struke Mihaila.

Naravno, tradicija "rođendanskih spotova" u najpopularnijem sportskom kolektivu na Južnom jadranu nastavljena je i 23. maja.



Predsjedništvo ABA lige u srijedu će donijeti odluku o završetku takmičenja, a prethodno će biti poznato i kako će se okončati Evroliga. 

Tagovi