Košarka

“Neka se svi plaše plavo bijele boje”

Autor mondo.me

Plejmejker Budućnost Volija i reprezentacije Crne Gore Džastin Kobs je nedavno produžio ugovor na dvije godine, a zbog toga je presrećan

Izvor: MN Press

Plavo - bijeli "broj 1” i naredne sezone nosiće majstor koji je za nešto više od pola godine "kupio” navijače, ali i stručni štab i upravu Budućnosti.

Džastin Kobs potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa vicešampionom ABA lige, ponovo će zajedno sa Nikolom Ivanovićem (produžio ugovor na godinu) razigravati saigrače, pogađati važne šuteve i biti neprelazan u odbrani.

Nakon što je produžio vjernost sa našim najvećim košarkaškim timom, momak iz Kalifornije i novi plej reprezentacije Crne Gore za Dnevne novine je poručio da je srećan što će i dalje biti stanovnik Podgorice.

"Budućnost je pokazala da joj je stalo i da cijeni ono što pružam na terenu. To je nešto što je posebno u Evropi kada klub cijeni igrača”, poručio je Kobs iz Sjedinjenih Američkih Država gdje čeka otvaranje granica kako bi se vratio u Crnu Goru.

A povjerenje kluba plej Budućnosti veoma cijeni...

"Mnogo sam zahvalan zbog toga, spreman sam da radim i poboljšam svoju igru”, dodao je Kobs.

Šta će biti sa sezonom koja je prekinuta zbog pandemije virusa "Kovid-19” i dalje je u magli, ali kada je u pitanju naredna sezona jasno je da će Budućnost ponovo juriti tron u ABA ligi. Ipak, Kobs želi da i njegov klub i on idu korak po korak...

"Iskreno, nikada nemam neka specijalna očekivanja, nisam takva osoba. Svoj posao radim najbolje što mogu i sve je posljedica toga. Smatram da koliko i teško radim i koliko dobro se pripremam da će rezultati sami doći”, objasnio je Kobs.

Na kraju, momak koji je u prekinutoj sezoni imao najbolje brojke kada su u pitanju košarkaši Budućnosti imao je poruku za navijače.

"Želim da svaku utakmicu u našoj dvorani učinimo takvom da se svi plaše plave i bijele boje. Vidimo se u avgustu ili septembru, čuvajte se”, zaključio je Kobs, koji u prosjeku postiže 15,7 poena i pet asistencija u ABA ligi.

Tagovi