Košarka

Cedevita Olimpija otpustila trojicu igrača

Autor Mirjana Šegan

ABA ligaš iz Ljubljane saopštio je da Maik Cirbes, Andrija Stipanović i Filip Krušlin nisu više deo kluba

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Cedevita Olimpija kao i ostali klubovi čeka završetak pandemije korona virusa i epilog oko nastavka ABA lige.

Ali sada je već izvesno da rasplet u regionalnom takmičenju neće dočekati u istom sastavu kao pre prekida sezone.

Naime, klub iz Ljubljane saopštio je da je sa trojicom igrača raskinuta saradnja - Maikom Cirbesom, Andrijom Stipanovićem i Filipom Krušlinom i da su slobodni u izboru nove sredine.

"Nažalost, sezona se nije završena kako smo očekivali. Naš tim je daleko bolji nego što bi se moglo zaključiti na osnovu rezulatata. Svaki košarkaš je dao sve od sebe, ali to nažalost ponekad nije dovoljno. Stvarno mi se svidela Ljubljana, a imao sam dobru saradnju sa ostalim momcima i ljudima iz kluba", istakao je Cirbes na rastanku.

I Stipanović se zahvalio svima u klubu na saradnji, napomenuvši da nisu ostvareni planovi koji su postavljeni pred početak sezone.

"Sezonom koja je iza nas nisam baš zadovoljan, jer nismo ispunili svoje ciljeve. Bilo je previše uspona i padova. Ekipa je uvek davala maksimum, mislim da je i hemija u timu bila dobra, ali nažalost izgubili smo mečeve u kojima smo imali sve u svojim rukama i to nas je na kraju koštalo", poručio je Stipanović, uz zahvalnost i navijačima na podršci uz napomenu da veruje da će sledeća sezona biti uspešnija za Cedevita Olimpiju.