Košarka

Partizanov centar prijavljuje komšije koji ne poštuju policijski sat!

Autor Pavle Knežević

Košarkaš Partizana nasmejao je svoje pratioce na Instagramu, nasmejte se i vi!

Izvor: MN Press

Skoro svi stranci iz srpskih košarkaških klubova otišli su svojim kućama, uz pojedine izuzetke, u koje spada i krilni centar Partizana Rašon Tomas.

Ovaj Amerikanac je rekao da se u Beogradu osjeća lepo i da mu je ovaj grad "druga kuća", a sada je pokazao do koje mere mu je stalo do prijestonice Srbije. Ili bar do toga da nasmije svoje pratioce na Instagramu.

On je, naime, u svoj "stori" (fotografije i snimci koji nestaju posle 24 sata) okačio kratki skeč, u kome sa prozora stana u kome živi, za koji deluje da je u Beogradu na vodi, snima ljude koji se nalaze napolju posle 17 sati, kada počinje policijski čas.

Nakon toga, vidi se na snimku kako drži telefon i govori: "Halo, hteo bih da prijavim ugrožavanje okoline. Da, prošlo je pet, debelo je prošlo pet", uz sat u vrhu ekrana.

Onda dodaje: "Imaju koronu, sigurno, mora da je imaju. Da, ostaću na vezi dok se predsjednik ne javi".

Nakon ovog skeča, na "storiju" se vidi kako snima dve osobe napolju, možda djecu, a onda naglas izgovara: "Ne djeluje mi da su ovo nužni radnici". Zatim otvara prozor i viče: "Koronavirus!"

Ne zna se kada će se, kako će se, pa čak ni da li će se ova košarkaška sezona nastaviti, ali da Tomas ima humora - nije sporno.

Uživajte:

Tagovi