Košarka

Pavićević: Nadam se da se nismo oprostili od naše publike u ABA ligi

Autor mondo.me

Šef struke Mornara Mihailo Pavićević rekao je nakon trijumfa protiv Krke (82:73), da vjeruje da to nije bila poslednja utakmica njegove ekipe u topolici u ABA ligi.

Izvor: MONDO/Mladen Stojović

"Nadam se da se nismo oprostili od naše publike večeras. Naprotiv, vjerujem da će u Baru biti još košarke u ABA ligi", prokomentarisao je Pavićević na konferenciji za medije.

Da bi se očekivanja šefa struke „Ponosa Bara“ ispunila, Mornar će morati da pobijedi i u poslednjem kolu ABA lige na gostovanju Megi, a da Primorska ne bude jedini protivkandidat za plasman u plej of sa istim učinkom. U „trouglu“ sa Cedevita Olimpijom, naime, Barani bi imali najbolji međusobni skor.

"Teško ostvarena pobjeda. Očekivao sam ovakav meč. Nije lako igrati znajući da nema prava na grešku. Takav pritisak sputa igrače, bili smo u grču, to je očigledno. Oni nisu imali šta da izgube. Mi smo imali plus 14, a došli na minus pet. To su bili kritični momenti u igri, ali na našu sreću, Voler je pogodio bitne šuteve i na kraju iskusno završili meč", prokomentarisao je meč sa Krkom Pavićević.

Trener Mornara je prokomentarisao oscilacije koje je njegov tim imao i večeras.

"Nakon pauze smo ispali iz ritma, a povreda Lukovića nam je poremetila koncepciju. Tražim petorke koje nikad nisam ranije imao, spremam tim kao da Luković neće biti spreman brzo. Nemamo sada ni mnogo vremena da se uigravamo", zaključio je Pavićević.